Refresh 2023

1. – 3. 12. 2023, Pardubice – Skautské středisko Vinice

Refresh je víkend pro všechny aktivní i začínající organizátory, pro ostřílené organizátory i pro účastníky akcí, kteří by se rádi do hnutí zapojili. Zkrátka pro všechny, koho Brontosaurus baví.

Během Refreshe zažiješ kvalitní workshopy, budeš mít prostor pro rozvíjení nových myšlenek ať už je budeš přímo vymýšlet, nebo je podpoříš svými tipy a zkušenostmi. A hlavně se potkáš s více jak 70 lidmi napříč celým hnutím!

🏡 Ubytování

Akce se koná ve Skautském centru Vinice v Pardubicích (K Vinici 2666, 530 02 Pardubice V). Spaní v objektu je v klubovnách po cca 15 lidech na vlastních karimatkách ve spacáku.

🥗 Strava

Refresh zahrnuje plnou penzi: 5 jídel denně (snídaně, oběd, večeře a dvě svačinky). Začínáme večeří v pátek, končíme obědem v neděli. Stále k dispozici bude také čaj, káva a drobné občerstvení.

Vaříme vegetariánsky. Pokud máš speciální požadavky na stravování, uveď to v přihlášce, na místě to již nebude možné řešit. Přihlášky s jídlem přijímáme pouze do úterý 28. listopadu!

💰 Cena

Cena vstupného:

400 Kč studenti, členové Hnutí Brontosaurus
500 Kč studenti, nečlenové Hnutí Brontosaurus
600 Kč nestudenti, členové Hnutí Brontosauru
700 Kč nestudenti, nečlenové Hnutí Brontosaurus

Cena zahrnuje ubytování, stravu, lektory a materiál na pořádání akce. Reálná cena akce bez dotace MŠMT: 1250 Kč.

🚆 Příjezd na místo

Do Pardubic se lze dostat nejlépe vlakem, z vlakového, případně autobusového nádraží je to ke Skautskému centru cca 30 minut chůze. Pokud jedete na Refresh autem a máte volná místa, můžete využít FB událost k domluvě s dalšími účastníky na společnou cestu. Parkování je možné přímo v areálu centra, až budete na místě, volejte na kontaktní telefon, abychom vám přišli otevřít bránu.

Začátek registrace je od 17 hodin, program začíná po večeři v 18:30. V neděli končí akce obědem ve 13:30.

🎒 Co si sbalit na Refresh

Pohodlné oblečení dovnitř i na ven, zápisník a tužku, šátek, hygienické potřeby, přezůvky, spacák a karimatku a společenský doplněk na sobotní společenský večer.

📌 Kontakt

Pokud ti cokoliv před akcí není jasné, piš na: refresh@brontosaurus.cz